Terug naar homepagina

Over ons

 
Double-click
Select to translate

Cor, Natalie en hond Nijda heten u van harte welkom op de site van ons knusse familie hotel. Op de volgende pagina's willen we u een indruk geven van o de mooie Zeeuwse omgeving waar ons hotel zich bevindt. Wellicht krijgt u zin om er eens lekker tussenuit te gaan.
Wij staan dan graag voor u klaar om dit tot een heerlijke, ontspannen vakantie te maken.

OVERZICHT:
CHALET 10 : tot 4 volwassenen
1 SLAAPVERTREK
CHALET 11 : tot 6 personen
2 SLAAPVERTREKKEN

KAMER 2 : 2 bedden met douche
KAMER 3 : dubbelbed met douche
KAMER 4: dubbelbed met douche
KAMER 6 : dubbelbed met douche

♦ 1 KAMER : 2 pers., douche, toilet
♦ 5 KAMER : 3 pers., douche, toilet
♦ 7 KAMER : 2 pers., douche, toilet
♦ 8 KAMER : 2 pers., douche, toilet

♦ 9 KAMER : SUITE, douche, toilet 

 Op een uniek plekje aan de rand van het bos en 5 min vandelen van het strand, vindt u ons familie hotel De Zilvermeeuw. Hier waant u zich in een compleet andere wereld van rust en comfort met tegelijkertijd een huiselijk gevoel. De prachtige omgeving met de mooie, schone zandstranden (meerdere malen verkozen tot schoonste strand van Nederland) en het bosrijke gebied, De Mantelinge, geven u de kans de rust te vinden die u zoekt.

Hotel de Zilvermeeuw is een sfeervol familie hotel, gelegen op 400 meter van het strand, duin en bos.
Het natuurreservaat "De Boswachterij" en “Nationaal Park Oosterschelde” het grootste van Nederland en natuurlijk de spectaculaire waterwerken de Oosterschelde kering met het delta park "Neeltje Jans".
Zeeland is een topper in de zomer en de winter. In de winter een prachtig sfeervolle omgeving!

De omgeving van Hotel De Zilvermeeuw leent zich uitstekend voor fiets - en wandeltochten. Om deze omgeving te ontdekken, kunt u aan de receptie van het hotel fietsen huren. Met de fiets kunt u verschillende dorpen en steden in de buurt ontdekken, bijvoorbeeld het altijd bruisende Domburg of het historische Veere. Ook de stad Middelburg ligt op fietsafstand. Bij minder mooi weer is er genoeg aanbod van verschillende attracties, zoals Het Arsenaal, Miniatuur Walcheren en Waterland Neeltje Jans. De verschillende folders van de attracties liggen voor u klaar bij de receptie. Ook een autodagtripje naar de mooie, historische plaatsen Zierikzee en Brugge (Belgien) zijn zeker de moeite waard.